otevírací doba do konce roku 2025: v prodejně budeme do 19.12.2025 - budou zpracované objednávky, provedené do 18.12.2025, následující rok jsme v prodejně od 5.1.2026 a budou postupně zpracovávány objednávky došlé od 19.12.2025.
Bio hořká čokoláda se sirupem z agáve SOLÉ 100 g
Tato jedinečná čokoláda obsahuje vysoký podíl špičkového dominikánského kakaa (73 %) a místo běžného cukru je k oslazení použit sirup z agáve. Ovoněná je pouze čistou vanilkou a neobsahuje žádné emulgátory. Vysoký obsah vlákniny je daný přídavkem vlákniny z agáve - inulinu. Čokoláda je vhodná pro ty, kteří se vyhýbají klasickému cukru (sacharóze) a zároveň jim nedělají dobře náhradní sladidla. Sirup z agáve je přírodní sladidlo, které přirozeně obsahuje hlavně fruktózu. Bio čokolády značky SOLÉ na sobě nesou logo FAIR TRADE. Fair trade - spravedlivý obchod - garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
SLOŽENÍ: kakaová hmota, sirup z agáve, kakaové máslo, dietní vláknina (z agáve). Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 73 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 2305 kJ/555 kcal |
|---|---|
| Tuky | 36,8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 26,2 g |
| Sacharidy | 34,9 g |
| z toho cukry | 25,5 g |
| Vláknina | 7,2 g |
| Bílkoviny | 8,6 g |
| Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda se sirupem z agáve. Skladujte v chladu a suchu.
ES-ECO-019-CT
Zemědělská produkce mimo EU